Dags för uppmuntran

29 oktober 2019 admin

Under hösten är det många som påverkas av vädret som råder utomhus. Många bävar för en mörk och kall vinter och energinivån sjunker drastiskt. Då finns det egentligen inte en bättre tid att bjuda på fest. Att arrangera en tillställning som får folk att umgås och skratta kan vara energi givande för alla inblandade.

När man ska arrangera en fest är planering A och O. Börja med att välja ett datum, det kan vara en fördel att kolla upp så att det inte händer en massa annat samtidigt som du önskar arrangera din tillställning. Då det kan göra att de inbjudna tvingas välja mellan ditt och ett annat evenemang. Samtidigt som man tar beslut om datum kan det vara bra att kolla upp att det finns en bra lokal som passar eventet. Var noga med att höra dig för om pris och eventuella regler som till exempel om man bara får spela musik fram till en viss tidpunkt på kvällen. När du har bestämt dag, tidpunkt och lokal är det dags att skicka ut inbjudningar. Var noga med att ge konkret information och skriv med kontaktuppgifter för eventuella frågor.

En av de viktigaste sakerna då man ska arrangera ett evenemang är att hitta en bra cateringfirma som på ett proffesionellt sätt levererar det man har beställt. Här är det också bra att ha i åtanke om man planerar att ha ett speciellt tema på tillställningen. Man kan till exempel hitta en catering firma i Stockholm som är inriktad på norrländska specialiteter. Ett tema kan göra att festen får det där lilla extra och sätter sig ännu mer i gästernas minne. 

Har man varit noga och utförlig i sin festplanering så kommer man som arrangör kunna luta sig tillbaka, låta inhyrd personal sköta jobbet och njuta av tillställningen då dagen väl är kommen.

Fler nyheter