Ett kontorshotell erbjuder en smidig lösning som kan öka inspirationen för egenföretagare och frilansare

02 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Att vara egenföretagare är något som många drömmer om, ofta på grund av att det innebär frihet att styra över sina dagar och en chans att satsa på det man är duktig på samt är intresserad av. Det kan dock bli ganska ensamt om man driver företaget själv och ännu inte anställt någon i företaget. Detta kan även gälla den som arbetar som frilansare, har man inte en fast arbetsplats att gå till där man har kollegor så kan det bli ganska ensamt om dagarna. Då kan ett kontorshotell vara en mycket bra lösning. 

På ett kontorshotell kan man dela kunskap och idéer med personer från andra branscher

Hyr man kontor på ett kontorshotell så blir det som att man har kollegor även fast man inte arbetar för samma företag. Detta kan vara bra även om man inte arbetar inom samma bransch eftersom man kan dela med sig av tankar och idéer under pauserna. Det är något som kan inspirera till nya sätt att tänka och som entreprenör är det aldrig dumt att lära sig något nytt. 

kontorshotell

Ett kontorshotell kan erbjuda det bästa från två världar

Det som är så bra med kontorshotell är att man kan umgås med de andra hyresgästerna i de allmänna utrymmena, men det är även möjligt att stänga in sig och inte prata med någon de dagar då man har mycket arbete att göra. Vilket kan vara svårt på ett vanligt kontor där man har sina kollegor runt sig som nu och då kan behöva störa med en fråga eller dylikt.

Moderna kontorshotell i Stockholm 

Är man intresserad av att hyra plats på kontorshotell i Stockholm så kan man kika in på https://kontorshotellsgruppen.se/. Kontorshotellsgruppen har kontorshotell i både Söderort och Bromma med modern, ergonomisk miljö och fina konferensrum. Något som kan passa oavsett om man är frilansare, ett enmansföretag eller företag med flera anställda.

Fler nyheter