Ett unikt designgolv som ger karaktär

26 februari 2022 lily_hansen

editorial

Är du ute efter att skapa en unik miljö på en restaurang, ett kontor eller i en utställningslokal så är ett designat LVT-golv det som kan göra skillnad. Ett vackert, unikt och slitstarkt golv ger karaktär åt hela rummet. Det är med ett designgolv inredningen börjar. 

Luxury Vinyl Tile eller LVT-golv är ett flerskiktat golv som skärs till plattor eller plankor för att limmas fast eller läggas löst i en mängd olika miljöer. Golvet blir elegant men tål ändå hårt slitage och passar därför in i allt från kommersiella miljöer till hemmiljö.

De specialdesignade LVT-golven är tillverkade i England och finns i så många olika utföranden att du kan skapa ett alldeles unikt golv. LVT tillverkas av mjukgjord PVC som är en ren, giftfri plast. PVC kan värmas, formas och återvinnas ett flertal gånger. Eftersom golven är helt fria från metaller och ftalater kan de användas i alla sorters miljöer.

 

designgolv

 

Ett designgolv är vackert, slitstarkt och unikt

Golv utsätts för mycket slitage och det är därför viktigt att du väljer ett material som tål olika sorters belastning utan att bli skadat. Materialet i ett designgolv är naturligt varmt att gå på och ger mjukare akustik än ytor av keramik, sten eller trä. Det lämpar sig också för utrymmen med golvvärme.

När du väljer golv är det viktigt att hitta det mönster och de färger som speglar vad rummet ska användas till. Man kan arbeta med enfärgade mönster för en traditionell finish eller flerfärgade för att ge dramatiska effekter. Låt dig gärna inspireras av fördefinierade och användningsklara kombinationer som skapats av designteamet.

Du kan välja bland mer än 100 vackra läggningsmönster omsorgsfullt skapade av ett skickligt designteam. Genom att gå in på företagets hemsida kan du ladda ner och experimentera med de olika kombinationer av golv och läggningsmönster som finns att beställa.

Fler nyheter