Få ditt företag att synas med rätt profilering

17 november 2019 admin

Den bästa reklamen för ett företag är att utföra tjänster på ett bra och serviceinriktat sätt som i sin tur ger nöjda kunder. Eller så säljer man produkter som håller bra och fyller en viktig funktion. Men ganska ofta så räcker det tyvärr inte med att man har en bra produkt eller väldigt nöjda kunder, man behöver synas också. Att göra reklam i olika medier kan vara ett bra alternativ men det är ofta också mycket kostsamt. Ett annat alternativ är att trycka upp företagets logotyp eller firmanamn på olika saker som syns på ett mer naturligt sätt.

Att till exempel använda sig av fordonsdekor är ett mycket effektivt sätt att synas över hela orten där man är verksam samt även på andra platser om man reser mycket i arbetet. Potentiella kunder kan se firmabilen både ute på jobb men även i bilkön eller kanske på en parkering.

Ett annat sätt att synas utan att köpa reklamplatser är att utnyttja företagets egna fönster. Att ha företagets logotyp eller slogan tryckt på fönstret gör att alla förbipasserande lätt kan uppmärksamma företagets lokaler. Fönsterdekor kan även användas på entrén till firmans kontor, detta ökar inte bara känslan av professionalism utan det blir också lättare att hitta firmans entré.

Ett tryckeri i Helsingborg som kan hjälpa till med just detta samt mycket mer är B.R. Screen AB.  De tillverkar bland annat stora digitalprintade bilder, slogans och logotyper. B.R. Screen AB har många års erfarenhet av att designa, tillverka och montera dekor av högsta kvalité. Deras anställda hjälper till att hitta rätt utseende för ändamålet och designen anpassas efter företagets riktlinjer och marknadsföringsstrategi för att den ska ge bästa möjliga effekt samt passa företagets stil och värderingar. B.R. Screen AB har valt att framförallt inrikta sig mot screentryck. Detta för att kunna leverera resultat med en bättre färgmättnad och återgivning än vanligt tryck.

 

Fler nyheter