Förbättra förvaringen med begagnade pallställ

27 juli 2021 lily_hansen

Vet du vad ett pallställ är? Gör du inte det, så är du en av merparten av landets invånare. För det är inte ens alla inom områden där dessa används, som vet vad det är. Men när du har läst den här texten så kommer du veta och kan till och med stolt berätta för andra om din nya kunskap. För pallställ är något som de flesta har stött på men kanske inte vet vad det är eller hur det fungerar.

Ett pallställ är sidostycken som du kan sätta upp hela pallar på. Svårare än så är det inte. Pallarna ställer du upp med hjälp av en truck av något slag och därefter kan du plocka ifrån pallarna, eller skicka dem vidare. Eftersom det finns truckar som inte tar så stor plats så kan du till och med ha pallställ på lagret om du har en butik, restaurang eller annan typ av företag. Men du kanske vill börja med att prova på hur det fungerar?

 

Hyllor som har lång livslängd

Många väljer att köpa begagnade pallställ eftersom de är mycket stabila och har en väldigt lång livslängd. Så när du köper begagnat istället för nytt så kan du ändå räkna med en mycket lång användningstid. Det enda du ska tänka på är att gärna välja att köpa begagnat från ett företag som har det som affärsidé. På det viset kan du känna dig trygg med att det är ett pallställ med god kvalitet, som inte har några defekter.

Ett pallställ kan ha en mycket hög vikt och därför är det också viktigt att du bultar fast det i golvet och kanske även i väggen eller taket. Var även noga med hur du lastar pallstället så att du kan ha de tyngsta vikterna längst ner och lättare ju högre upp som pallarna kommer vara lastade. 

Fler nyheter