Frigolitskyltar är användbara inomhus

31 augusti 2021 patrick_pettersson

Att det är viktigt att synas, det vet du förmodligen, och att göra det med en skylt eller två är bra för de flesta företag. Det finns skyltar i en mängd olika material och utföranden lämpade för olika tillfällen. Skyltar finns utomhus, inomhus, i butiker, på företag, på stan, i shoppingcenter och på mässor med mera.

Du kanske behöver en skylt som är av ett lättare material till mässor, event eller till företagets reception. Då är en skylt i frigolit ett bra val, frigolit är ett mångsidigt material. Om du ofta besöker mässor eller andra ställen behöver du en skylt med företagsnamn eller logga som är lätt att bära med dig. Frigolit är ett väldigt lätt material och en frigolitskylt bär du enkelt med dig och sätter upp där den behövs för tillfället.

Om du letar efter inomhusfrigolitskyltar kan du titta in hos https://www.scandexpo.se. De tillverkar bland annat frigolitskyltar, texter, loggor etcetera. Materialet som används heter Frigofoam och kan målas i vilken kulör du önskar. Du kanske vill ha en skylt med företagsnamnet eller någonting helt annat. Du bestämmer själv designen på din skylt, det är bara att låta fantasin flöda och skapa en unik skylt som sticker ut och väcker intresse. 

 

 

Frigolitskyltar – hur gör man dem?

Det används oftast datorstyrda glödtrådsskärlinjer för att tillverka loggor och texter i det släta materialet Frigofoam. Det går att förse skyltarna med fronter i laserskuren akryl/plexiglas för att få en väldigt blank yta. Om det ska skapas en skylt som sticker ut till exempelvis en mässa används ibland CNS-fräsning i full 3D.

Vid behov så kan de förses med olika upphängningsalternativ. Skylten kanske ska sitta på väggen, hängas upp i taket eller vara stående på golvet. Möjligheterna är många med frigolitskyltar och de är väldigt populära till företag och andra verksamheter. 

Fler nyheter