Frihet och säkerhet genom kompletta teletjänster

10 november 2019 admin

Hur trött blir man inte av att behöva tänka på lagringsutrymme och uppdateringar? Tänk om man kunde slippa allt det samtidigt som man sparade in på utgifter. Med dagens teknik är detta fullt möjligt och det finns företag som erbjuder helhetslösningar när det gäller både telefoni och datorer. Istället för att lägga stora summor pengar på hårdvara och att anställa sekreterare som svarar i telefonen, kan ert företag välja att satsa på att hitta en riktig bra leverantör av molntjänster. Plötsligt har ni mer frihet att tryggt kunna arbeta var ni vill, så länge ni har uppkoppling.

 

 

Vilken molntjänst passar ert företag?

 

Om ni önskar en enklare molntjänst för lagring, e-post och online-program finns det enkla och anpassningsbara alternativ. Dessa molntjänster är publika. Andra företag kan använda en likadan molntjänst, men de har ingen tillgång till er data. Önskar ni en molntjänst som är skapad för just ert företag, finns det privata molntjänster. Molntjänster av den typen passar ett företag som kräver hög säkerhet gällande lagring av data eftersom de gör det enklare att på så sätt ha koll på säkerheten. Ni kan också välja att ha en molnbaserad företagsväxel och på så vis kunna ta alla samtal via dator eller mobiltelefon.

 

Varför välja molntjänster?

 

Det främsta anledningen att satsa på molntjänster är att det är otroligt kostnadseffektivt. Ni kan dra ner på utgifter på dyra servrar. Ni slipper dessutom oroa er över att säkerheten på kontoret är tillräcklig. Om datorer skulle krascha eller bli stulna finns all er data kvar, lagrad i molnet. Molnleverantören ska se till att ni alltid har en backup och skydd mot virus och dataintrång. De flesta leverantörer erbjuder fasta kostnader oavsett vilken typ av molntjänst ni önskar. Ta kontakt med en leverantör, för att se över ert behov och diskutera en lösning med kompletta molntjänster och teletjänster.

Fler nyheter