Håll företaget fräscht och friskt med hjälp av kontorsstädning

08 september 2021 Cecilia Olsson

På ett kontor är det viktigt att hålla utrymmena rena och fräscha. Det handlar om att det ska vara en trivsam plats att vistas i för både anställda och besökare samtidigt som det minskar spridning av eventuella virus och bakterier. På en arbetsplats kan det vara hundratals människor som rör sig sig på samma ytor och tar på strömbrytare, handtag med mera. Det kan innebära optimala förutsättningar för sjukdomar att sprida sig vidare bland de anställda.

Undvik onödigt hög sjukfrånvaro

Därmed kan en av de viktigaste investeringarna i ett företag vara kontorsstädning. Ger man inte virus och bakterier goda förutsättningar att spridas så ökar chanserna att personalen håller sig frisk och välmående. Det leder i sin tur till att sjukskrivningarna minskar och det är därmed något företaget kan tjäna väldigt mycket på i längden.

Det kan skilja mycket mellan olika städföretag

För att säkerställa att städningen blir så bra som man önskar är det viktigt att anlita ett professionellt företag som vet vad som krävs för att hålla en arbetsplats riktigt ren och fräsch. Det finns vissa utrymmen och ytor som utsätts för mer smuts och bakterier än andra som till exempel strömbrytare, dörrhandtag och knappar på diverse kontorsmaskiner. Även toaletter och fikarum är utrymmen som bör rengöras noggrant på en regelbunden basis. Genom att anlita en seriös firma så ser de garanterat till att alla viktiga utrymmen och ytor blir tillfredsställande rena och fina. 

Professionell städning med kvalitet 

Är man i behov av kontorsstädning så kan man vända sig till Städproffsen. De sköter företagsstädning på små och stora företag. Städproffsen skräddarsyr kontorsstädning för varje enskild verksamhet och dess behov. De sköter städningen varje dag eller en gång i veckan, beroende på vad företaget önskar. Städproffsen ser till att det känns fräscht i lokalerna så att personalen kan koncentrera sig på sina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Fler nyheter