Kontorshotell är en smidig lösning för det lilla företaget som vill ha möjlighet att växa

08 september 2021 Cecilia Olsson

I ett nystartat eller litet företag kan det ibland vara svårt att hitta en bra kontorslokal som erbjuder företaget att växa. Det finns sällan pengar att lägga på en lokal som för tillfället egentligen är för stor bara för att säkerställa att det finns plats när företaget börjar växa. Det kan också bli en kostsam och jobbig process att behöva flytta företaget på grund av att det första kontoret plötsligt är för litet. Det är en utmaning att hitta en kontorslokal i bra storlek till bra pris. Därför kan det vara en bättre idé att hyra kontorsplats där det finns möjlighet att hyra fler eller färre platser beroende på hur företaget går.

Minimera kostnaderna 

En annan stor fördel med att hyra kontorsrum istället för att köpa eller hyra en helt tom lokal, är att allt redan finns på plats. Man behöver inte lägga pengar på dyra kontorsapparater och annan inredning. Reception, konferensrum och övriga utrymmen är redan inredda och försedda med nödvändig utrustning. Det kan finnas möjlighet att välja om man vill ha ett oinrett kontorsrum eller om man önskar att nödvändiga möbler ska finnas på plats. 

En kreativ miljö

Förutom att kontorshotell erbjuder flexibilitet för ett nystartat eller växande företag så erbjuder de dessutom en bra plats att knyta nya kontakter som kan vara givande både på ett personligt och affärsmässigt plan. Med andra entreprenörer i byggnaden kan givande och inspirerande samtal lätt uppstå i de gemensamma utrymmena och man kan hjälpa varandra på vägen att nå uppsatta mål. 

På jakt efter kontorshotell i Stockholm?

Söker man kontorshotell i Söderort eller Bromma så kan man vända sig till Kontorshotellsgruppen. De erbjuder kontorsrum i Stockholm under både korta och långa perioder, med flexibla uppsägningstider. I hyran ingår förutom faciliteter såsom bemannad reception, fullt utrustade kök och moderna matsalar, mysiga lounge-områden och konferensrum även skrivbord, skrivbordsstol, bokhylla och papperskorg. Det gör att man kan flytta in och börja arbeta på direkten. Mer information finns på https://kontorshotellsgruppen.se/.

Fler nyheter