Köpa padelbana är en säker investering

13 augusti 2021 lily_hansen

Det går knappt att sätta ord på hur explosionsartad padelsporten har varit de senaste åren. Det går dock att sätta siffror på det. Hemsidan padelfeber.se har samlat statistik bland annat för hur många anläggningar som byggts de senaste åren och hur ofta dess banor blivit bokade.  

Det är makabra siffror som ökat lavinartat på bara några få år. Från 17 anläggningar och totalt 820 bokade banor år 2014 var det helt andra siffror under 2020, året med coronaviruset, sex år senare. Då hade anläggningarna stigit till 530 stycken. Över en miljon banor bokades under 2020 för spelsugna padelentusiaster. Alla älskar helt plötsligt padel.

Med andra ord skriker hela padelsverige efter nya banor. Det måste byggas fler padelanläggningar. Gärna igår. Behovet och efterfrågan finns. Det visar statistiken. Aldrig förr har det funnits bättre tider för att bygga padelbanor än vad det finns idag. Kunder borde stå på rad för att köpa padelbana så fort tillfället ges. 

 

Du blir mästare på padel

Om du köper en padelbana vet du att det är en bra investering. Det är som sagt bara att kolla på hur statistiken och intresset har sett ut de senaste åren. Ingenting talar för att det skulle dala. Om du köper en padelbana idag för ett par hundra tusen kommer du snart ha tjänat igen de pengarna genom att låta folk hyra banor för ett marknadsmässigt pris. Tittar man på banor idag är de fullbokade från tidig morgon till sen kväll.  

Så, har du lite pengar över och letar efter en säker investering? Då är det på att köpa padelbana som du ska lägga dina pengar. Ett säkrare kort på marknaden kan omöjligt finnas. Dessutom, om du köper en egen padelbana kan du själv träna och spela hur mycket du vill. Det finns inga gränser för hur bra du skulle kunna bli i så fall. Du skulle bli oövervinnlig. 

Fler nyheter