Maskiner till återvinningsindustrin av högsta kvalitet

22 december 2020 jenny_olsson

editorial

I dagens miljömedvetna samhälle så är vi oerhört noggranna med återvinning och det finns stränga lagar och regler att följa för företag i branschen. Något som är otroligt viktigt för företag som använder maskiner till återvinningsindustrin är att maskinerna som används inom denna industri uppfyller alla stränga krav som ställs. JNC Teknik är ett företaget som agerar teknologi partner för företag inom metallåtervinning.

Produkter av högsta kvalitet.

JNC Teknik ser till att förse företag inom återvinningsindustrin med maskiner och utrustning från de bästa och ledande tillverkarna i Europa och har agentur i hela Skandinavien. En trygghet för JNC Tekniks kunder är att företaget endast levererar produkter av allra högsta kvalitet från de ledande varumärkena vilket gör att man som kund till JNC Teknik är garanterad toppklass. JNC Teknik hjälper företagare i återvinningsbranschen att tillgodose det behov som finns med de bästa möjliga maskinerna.

Återvinningsindustrierna

För att bli mer tidseffektiv i återvinningsbranschen så kan det vara en riktigt god idé att uppdatera sina maskiner då tack vare den kontinuerliga optimeringen samt att de uppfyller alla krav som ställs idag blir en mycket bra investering i slutändan. Det kan därför vara bra att gå igenom de gamla maskinerna och utrustningen som finns i företaget för att se om de verkligen lever upp till de väldigt höga kraven som ställs på företag inom återvinningsbranschen idag.

JNC Teknik levererar maskiner till företag inom flera olika branscher som t.ex skrothandlare, sopsortering, skrotning av fordon, återvinning och bulkhantering. JNC Teknik säljer massor av produkter och maskiner till återvinningsindustrin och några exempel på detta är förstörare, shear baler, dimmkanoner, stålkvastar, sortering, sopsortering och container lutningssystem och mycket mer. JNC Teknik säljer maskiner och produkter från välkända och ledande varumärken som Mistra, A-Ward, Wagner, Kyoto och många fler. Tveka inte med att kontakta företaget för mer information, de står alltid till tjänst och hjälper dig till de bästa produkterna. 

 

Fler nyheter