Maximal bekvämlighet med komfortrullstol

30 november 2021 william_eriksson

editorial

En komfortrullstol är det allra bekvämaste man kan sitta i. Den består av olika sektioner av stödjande och skyddande positioneringskuddar, och den är ett utmärkt hjälpmedel för den som annars bara kan vara sängliggande. Den stödjer armarna och går att ställa in på flera sätt för att man ska kunna ändra position i den.

Det är också en möjlighet för den som är sjuk att kunna vara med och träffa andra människor. Tack vare komfortrullstolen sitter man tryggt och säkert och en personlig assistent kan lätt köra den. Kontakta ett företag som säljer olika hjälpmedel för rehabilitering om du vill köpa en komfortrullstol eller positioneringskuddar. 

 

Det finns utbildningar och information

För den som inte ens kan sitta med kuddar i en vanlig rullstol, är detta en ytterligare utveckling av något som är maximalt avlastande för lederna. Det passar den som har svår smärta och den som har svårt att sitta någonstans. Gå in på internet och titta själv hur en komfortrullstol ser ut.

Det finns utbildningar man kan gå om man vill veta hur man hanterar komfortkuddar och komfortrullstol. Leverantören ställer gärna upp med tips och goda råd. För en svårt sjuk person kan det vara helt avgörande för humöret att man kan komma upp ur sängen och vara tillsammans med andra människor, om så bara för en liten stund. 

 

image

 

Komfortrullstolen ger folk ett värdigt liv

För anhöriga, vårdare eller assistenter underlättar det också i vardagen att se hur bekvämt det är att sitta i en komfortrullstol. Man kan få ett värdigt liv även som rörelsehindrad och kunna delta bland folk. Det är lätt att ändra position när man ställer in stolen på olika sätt.

En komfortrullstol passar unga såväl som gamla och är ett led i rehabiliteringen för den som är svårt sjuk. Man kan helt enkelt inte sitta bekvämare eller bättre i någon annan stol.

Fler nyheter