Ökad lagerkapacitet med begagnade pallställ

20 juni 2022 lily_hansen

editorial

Få plats med extra stora inleveranser utan att behöva belamra gångar och utrymmen på ditt lager. Allt gods står på sina bestämda platser även om du får in dubbel mängd varor. Det är faktiskt möjligt om du köper begagnade pallställ.

På ett pallställ kan du stapla på höjden, som i en bokhylla. Du lyfter upp en hel pall med trucken som vanligt, och du placerar pallen ovanpå en annan. Det betyder att du har plats med ytterligare varor på samma golvyta.

 

Ordning och reda

Vanligtvis ställer folk pallar lite hur som helst när det är brått och då frångår man ofta principen om att alla liknande produkter ska finnas på samma ställe. Efter en tid kan det närmast likna kaos på lagret, och det är svårt att hitta bland alla inkommande leveranser. Med hjälp av flera begagnade pallställ placerar du allt gods på rätt plats direkt. 

Du slipper besvär med att leta gods, flytta pallar som står fel. Du kommer inte heller att glömma bort den där pallen som kom in i förra veckan. När du går runt på lagret och tittar har du full kontroll över vad som finns även visuellt och inte bara i datorn.

 

begagnade pallställ

 

Eliminera stress med begagnade pallställ

Metoden med att lagra gods på pallställ är smart, för ofta är kontorspersonalen stressad och gör inleveranser i datorn i efterhand när varorna redan är inplacerade. Ringer en kund och vill köpa mycket på en gång är det lätt att kolla så att allt finns hemma.

Du kan också ha mycket varor på lager, och det gör att du själv blir en leverantör som har stor kapacitet. Frakter är dyra, och du slipper all hantering med restleveranser till kunder. Kontakta ett företag som är specialister på lagring och begagnade pallställ, så får du snabbt ett välordnat lager och minimerar stressen för personalen.

Fler nyheter