Praktiskt att hyra mark i Stockholm

27 april 2022 lily_hansen

editorial

Har du ett företag där du har fullt på tomten och ingen plats för fler containers eller bilar? Då är det praktiskt att du kan hyra mark i Stockholm. Det kan vara långtradarsläp som ska iväg vidare, gods som ska förvaras eller maskiner som du inte vill ha stående på tomten. Sådan mark som man hyr är oftast inhägnad, låst och ofta även bevakad. 

Ofta är behoven tillfälliga, som när en stor leverans är på gång till en kund. För att slippa delleveranser och fraktkostnader är det praktiskt att samla ihop allt och skicka hela beställningen på en gång. Anlita ett företag som hyr ut mark, så får du plats med allt du vill förvara. 

 

Inga dyra investeringar

Mark är dyrt, inte minst i Stockholm, och kanske är det bara en liten tid du behöver ha extra plats. Hyr marken bara för den tid du behöver, det är en kostnadseffektiv åtgärd och det gör också att du kan hantera stora mängder gods på ett smidigt sätt. Även dina inkommande lagervaror som tål att stå ute kan förvaras där. 

Du sparar alltid kapital på att hyra istället för att köpa när det gäller stora investeringar. I detta fallet är det inte heller läge att sprida ut varorna på olika ställen hos andra företagare, för det vore opraktiskt med lastning. Du vill givetvis ha tillgång till allt gods på samma ställe. 

 

hyra mark i Stockholm

 

En bra hyresvärd

Det företag som hyr ut mark till dig, är också rädd om dina varor. Det kan vara en asfaltsplan eller en grusplan som är inhägnad, och det kan inte komma in tjuvar hur som helst. Det brukar finnas rejäla gallergrindar, lås och larm.

Ta kontakt med en markuthyrare och diskutera vilka fördelar du kan ha av arrangemanget. En bra hyresvärd ställer upp för dig, och det brukar gå lätt att komma överens om villkoren.

Fler nyheter