Redovisningsbyrå i Skåne hanterar siffrorna

17 oktober 2021 lily_hansen

editorial

Sitt inte och reta dig på alla ihopsamlade kvitton och papper. Du behöver inte oroa dig för bokföringen alls, om du väljer att lämna bort hela jobbet till en pålitlig och snabb redovisningsbyrå i Skåne. De hanterar alla siffrorna och finns där för din skull, och du kan ställa alla möjliga frågor om ekonomi till dem. 

Bokföringen gör man för att följa lagen, och alla som bedriver näringsverksamhet har skyldighet att notera sina transaktioner löpande. Men det är också bra för din egen del att ha koll på hur mycket kunderna är skyldiga dig och när pengarna väntas in. Likadant är det med dina leverantörsskulder, du har full koll med löpande bokföring. 

Att imponera på intressenterna

Att du har full koll på redovisningen är bra för din egen del, men det är också bra att kunna ge klara besked till storkunder som vill ha offert från dig. De vill veta att de kan lita på dina leveranstider och att du håller det du lovar. Jämför man dina siffror för de senaste åren, ger det alla en god bild över hur stabilt ditt företag är. 

Du kanske vill locka investerare, eller så vill du investera själv. Möjligheterna är oändliga, och med en ordnad bokföring är det också lättare att bli betrodd som köpare. Rådfråga din redovisningsbyrå i Skåne om olika skatteregler, så får du värdefulla tips. 

 

 

Affärsöverlåtelse eller generationsskifte

Vill du köpa upp en konkurrerande firma, sälja ditt företag eller låta dina barn ta över rörelsen, är detta också frågor du kan ställa till din redovisningsbyrå. De har experter som kan berätta om hur överlåtelser och generationsskiften går till. 

Du kanske vill tillverka och sälja en helt ny produkt men vill inte att detta äventyrar det företag du redan har byggt upp. Då kan du starta ett separat bolag, så fråga revisorn om det förmånligaste sättet.

Fler nyheter