Skapa ditt drömhus i Stockholm med betonghåltagning

23 mars 2021 jonas_olsson

Har du flyttat in på en gård eller i en villa som är murad eller byggd av betong? Vantrivs du med de små fönstergluggarna och vill skapa en mer modern stil med närheten till naturen? Var inte orolig, det går att skapa de öppningar i fasaden som du önskar dig, och lättare än du tror. För även om det är lättare att skapa öppningar i en träfasad så går det lika lätt, eller till och med lättare, för en firma som sysslar med Betonghåltagning i Stockholm. Med andra ord proffs som har rätt kunskap, erfarenhet och utrustning för jobbet.  

 

Borra eller såga

När en öppning ska göras i en hård vägg, golv eller tak så krävs det rätt utrustning i form av borrar eller sågar. Det är viktigt att platsen är perfekt måttad och utritad så att betonghåltagaren kan skapa det önskade hålet på rätt plats och i rätt dimension. För även om det går att korrigera i efterhand så är det onödigt jobb som dessutom kan påverka byggnaden negativt. Tänk bara på att skaffa alla korrekta beräkningar och eventuellt även söka bygglov i Stockholm, innan du släpper lös betonghåltagaren. Det kan annars bli en långdragen och dyrbar process i efterhand.

 

 

Dubbeldörrar och fönsterpartier

På modet idag är stora glaspartier i fasaden, som gärna också har dubbeldörrar i glas. Det är ett sätt att skapa ett band med trädgården och oftast passar man på att sätta en altan eller terrass utanför. Med hjälp av ett dylikt glasparti kan du förändra hela känslan av din fastighet utan att göra någon annan skillnad. Du kan även passa på att lägga till några passande övriga glaspartier på fasaden som binder ihop hela huset till en enhet. Men var noga med att kontrollera hållbarheten så att du inte skapar hål som får huset att sätta sig framöver. 

Fler nyheter