Som privatperson kan man ha stor användning av olika sorters gasoltuber

04 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Gasol är en mycket användbar produkt inom industrier, byggsektorn, jordbruk, hotell- och restaurang samt flera andra branscher. Man kan dock ha stor användning av gasol även som privatperson. Gasol kan nämligen vara användbar inomhus såväl som utomhus och även när man ska ut på äventyr. Det är helt enkelt en mycket användbar och flexibel produkt. 

Använd gasol hemma för en vackrare trädgård och smidigare matlagning

Om man har en trädgård som man vill hålla fri från ogräs så kan gasol vara ett mycket bra hjälpmedel. Med en ogräsbrännare som drivs av gasol kan man bränna bort ogräs som letat sig upp mellan plattor och i trädgårdsgångar. Det är en enkel och snabb metod som dessutom gör att man, till skillnad från att använda kemiska ogräsmedel, skonar grundvattnet från gift. 

gasoltub, gasoltuber, gasolflaska

En gasolgrill är också något som man kan ha stor användning av i trädgården. Gasolgrillar blir snabbt varma och man kan enkelt justera temperaturen vid grillning, dessutom slipper man sot och aska. 

Glöm inte gasolen på campingsemestern 

Gasol har i regel en självklar plats när det är dags att ge sig ut med husbilen eller husvagnen. Gasolen gör det möjligt att laga mat och även få kyla i kylskåpet då det inte finns tillgång till el. Det finns också användning för gasol om man tycker om att tälta eller sova under bar himmel. Med ett portabelt gasolkök har man alltid möjligheten att få varm mat och dryck under äventyret. 

Gasolflaskor för olika användningsområden 

Hos Primagaz går det att hitta gasol till alla tänkbara ändamål, oavsett om det gäller privat- eller företagsbruk. De har Sveriges största urval av gasolflaskor och det går smidigt att få fram vilken gasolflaska man behöver baserat på vad man ska använda den till. Det är så enkelt att man kryssar i en lista för att få bra förslag på vilka gasolflaskor som passar de behov som finns, se mer här!

Fler nyheter