Ta hjälp av ett tryckeri för att lyckas på mässan

25 november 2019 admin

Att synas på en mässa med sitt företag kan vara riktigt bra reklam. Man får en chans att presentera sin produkt eller tjänst för en stor skara potentiella kunder och det finns även möjlighet att nätverka med människor som kan bli framtida samarbetspartners. Det är väldigt viktigt när man ska delta i en mässa att man lägger tid på att planera montern. Det är den som ska locka till sig folk och en genomtänkt och tilltalande monter ger ett mycket seriösare intryck än en tråkig monter som endast innehåller ett ståbord och några broschyrer.

Tänk på att trycka upp informationsblad, broschyrer och/eller visitkort så att potentiella kunder kan få något med sig med företagets kontaktuppgifter. Även här är det viktigt att lägga ner tid på trycksaken så att den ser proffsig och tilltalande ut samt har väsentligt information om produkten eller tjänsten. Man ska absolut inte glömma kontaktuppgifter. Förutom de små trycksakerna i papper så kan det vara väldigt bra att trycka upp exempelvis skyltar, roll-ups, banderoller och kanske även en tapet. En snygg bild som sitter över hela väggen i mässmontern kan verkligen väcka uppmärksamhet och gör att den på ett enkelt sätt ser väldigt ombonad ut. Det finns en tapet som är gjord i Polyestertextil med ett permanenet adhesiv som fäster på de flesta underlag. Den är Oeko-Tex  certifierad (vilket innebär att den inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga) och PVC fri. Polyestern som den är tillverkad i är 100% återvinningsbar. Den är Brandklassad B1 och det behövs inget lim vid montering. 

Ett tryckeri i Stockholm som erbjuder den tapeten är TEXT 4U. De tar även fram väldigt mycket annat som till exempel roll-ups, broschyrer och visitkort. De levererar dessutom med mycket kort leveranstid i Stockholmsområdet, normalt tar det ungefär 1-3 dagar. Det går även att beställa express för ännu snabbare leverans.

 

 

Fler nyheter